Grafodinamiki.gr

×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Shopping cartΤο καλάθι σας είναι άδειο.

Φωτοτυπικό Κέντρο

 \"\\"\\\\"arxika\\\\"\\"\"

Για εσάς που ζητάτε ποιότητα, συνέπεια, εξειδικευμένες φωτοτυπικές εργασίες και ψηφιακές εκτυπώσεις σε άριστη ποιότητα, ελάχιστο χρόνο παράδοσης, και πολύ οικονομικά. Εκτυπώνουμε αλλά και φωτοτυπούμε όλα τα μεγέθη χαρτιών, ασπρόμαυρα και έγχρωμα. Με τα καλύτερα μηχανήματα ψηφιακής εκτύπωσης μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες κάθε εκτυπωτικής εργασίας βιβλίου ακόμα και Πτυχιακών Εργασιών. Ελάχιστος χρόνος προετοιμασίας και παραγωγής αντιτύπων.

\"\\"\\\\"\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"antigrafika\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\"\\\\"\\"\" 

Με μηχανήματα νέας τεχνολογίας, μπορούμε να τυπώσουμε για εσάς Τοπογραφικά σχέδια, Έγχρωμα σχέδια, Αρχιτεκτονικά σχέδια, Εκτύπωση Αφίσας σε μεγάλες διαστάσεις και πολύ καλή ανάλυση. Με μεγάλη χρωματική ακρίβεια σύμφωνα με το πρωτότυπο. Επίσης, μπορούμε να κάνουμε scanning (ψηφιοποίηση αρχείου) και αποθήκευση σε οποιαδήποτε μορφή θέλετε (jpeg, pdf, tiff, κ.α) σε εξαιρετική ανάλυση, ακόμα και δυνατότητα αποστολής αρχείου μέσω e-mail. Οι εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους είναι συνήθως ψηφιακές. Εκτυπώνουμε σε plotter:

Έγχρωμη και Ασπρόμαυρη εκτύπωση σχεδίων.

  \"\\"\\\\"\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"arxitektonika\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\"\\\\"\\"\"

Για τις τεχνικές και μελετητικές εταιρείες καθώς και για Πολιτικούς Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Τοπογράφους υπάρχει η υπηρεσία εκτύπωσης ή αντιγραφής σχεδίων. Με ακρίβεια στην διάσταση της εκτύπωσης και τεχνογνωσία στις εκτυπώσεις, γρήγορη εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές.

Υπάρχει η δυνατότητα έγχρωμης και ασπρόμαυρης εκτύπωσης σχεδίων.

 

 

ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

Στην γραφοδυναμική θα έχετε επαγγελματική βιβλιοδεσία μέσα σε λίγα λεπτά. Για κάθε εργασία, παρουσίαση ή για να κάνετε εύχρηστο ένα απλό έντυπο, θα αναλάβουμε βιβλιοδεσία πάντα στις καλύτερες τιμές, για ένα ή για πολλά τεμάχια (ζητήστε προσφορά για μεγάλες ποσότητες).

Μπορούμε να κάνουμε βιβλιοδεσία σε ξεχωριστές σελίδες που θα μας φέρετε ή να αναλάβουμε τη δημιουργία του βιβλίου σας από την αρχή, σελιδοποίηση, εκτύπωση και βιβλιοδεσία.

Επιλέξτε το είδος της βιβλιοδεσίας που χρειάζεστε.

 

Βιβλιοδεσία Δερματόδετη*

\"\\"\\\\"\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"dermatodeto\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\"\\\\"\\"\"

Η Δερματόδετη Bιβλιοδεσία ενδείκνυται για πτυχιακές εργασίες, διπλωματικές, διδακτορικές διατριβές. Συνήθως παραδίδεται με χρυσοτυπωμένους τίτλους στο εξώφυλλο και στη ράχη ώστε να φαίνεται το θέμα του περιεχομένου όταν είναι τοποθετημένη σε βιβλιοθήκη. Διατίθεται σε Δέρμα, Δερματίνη και Πανί, ρωτήστε μας για χρώματα εξωφύλου καθώς και για τα γράμματα χρυσά, ασημί κ.α..

*Για τη κατηγορία τις Δερματοδεσίας απαιτείται χρονικό διάστημα τουλάχιστον μίας εβδομάδας.

 

 

 Χαρτοβιβλιοδεσία για εξώφυλλο**

\"\\"\\\\"\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"xartodeto\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\"\\\\"\\"\"

Η Χαρτοβιβλιοδεσία για εξώφυλλο  ενδείκνυται για Εφαρμογή σε Βιβλία, Διατριβές, Photobooks, Εγχειρίδια, Μενού, Θήκες CD/DVD, Κλασέρ, αναμνηστικά άλμπουμ κ.α. σε διάφορα χρώματα (ρωτήστε μας για χρώματα και σχέδια).

**Για τη Χαρτοβιβλιοδεσία απαιτείται χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών ημερών.

    Επίσης μπορείτε να τυπώσετε το δικό σας εξώφυλλο.

 

 

Βιβλιοδεσία με ένθεση εξωφύλλου (Metal Bine)

\"\\"\\\\"\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"metal\\\\\\\\"\\\\"\\"\"

H Bιβλιοδεσία με ένδυση εξωφύλλου είναι μια νέα πρωτοποριακή βιβλιοδεσία με εντυπωσιακό και άμεσο αποτέλεσμα το οποίο μοιάζει πολύ με τη βιβλιοδεσία δέρματος. Με σκληρό προσωποποιημένο εξώφυλλο αλλά σε χαμηλότερο κόστος. Η ράχη του είναι μεταλλική  με εξωτερική επένδυση δερματίνη σε χρώματα: Μαύρο, μπορντό & σκούρο μπλε. Ενδείκνυται για πτυχιακές, διατριβές, εργασίες, τιμοκαταλόγους, εταιρικές παρουσιάσεις, photobooks κ.α.

 

 

 

 Θερμοκόλληση για εξώφυλλο

\"\\"\\\\"\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"thermokolisi\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\"\\\\"\\"\"

Με την θερμοκόλληση για εξώφυλλο μετατρέπουμε κάθε πολυσέλιδο έντυπο σε ένα συμπαγές, ομοιόμορφο βιβλίο με επίπεδη κολλητή ράχη από χάρτινο ή μεταλλικό δέσιμο και πλαστική διαφάνεια μπροστά μετατρέποντας την πρώτη σελίδα σε εξώφυλλο. Ιδανική και οικονομική λύση για αρχειοθέτηση και “συμμάζεμα” μεγάλου όγκου εντύπων.

 

 

 

 

Πλαστικό σπιράλ

\"\\"\\\\"\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"plastiko\\\\\\\\"\\\\"\\"\"

Το πλαστικό σπιράλ είναι μια ιδανική λύση για γρήγορη οικονομική βιβλιοδεσία με ευκολία στην αλλαγή του περιεχομένου. Χρησιμοποιούμε προστατευτική διαφάνεια και χοντρό οπισθόφυλλο*** για να γίνει πιο συμπαγές το τεύχος σας.

Εναλλακτικά στη βιβλιοδεσία με πλαστικό σπιράλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερο χαρτί για το εξώφυλλο – οπισθόφυλλο ή για να ξεχωρίσετε οποιοδήποτε τμήμα στο τεύχος σας. Το πλαστικό σπιράλ προτείνεται λόγω της ευχρηστίας στην μετέπειτα ανάγνωση του εντύπου.

***Ποικιλία επιλογής χρωμάτων οπισθοφύλλου σε χρώματα: κόκκινο, πράσινο, μπλέ, σκούρο μπλέ, σκούρο γκρί κ.α.

 

Μεταλλικό σπιράλ****

\"\\"\\\\"\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"metaliko\\\\\\\\"\\\\"\\"\"

Για παρουσιάσεις, καταλόγους, εργασίες και οποιοδήποτε άλλο πολυσέλιδο έντυπο μια λύση επαγγελματικής και εύχρηστης βιβλιοδεσίας είναι το μεταλλικό σπιράλ. Επιλέγετε το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο που επιθυμείτε, την ενδεχόμενη χρήση προστατευτικής διαφάνειας καθώς και το χρώμα του μεταλλικού σπιράλ (λευκό και μαύρο). Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σας δέσουμε το έντυπό σας.

**** Όριο σελίδων για το μεταλικό σπιράλ είναι 120σελίδες ανα βιβλιοδεσία.